Changing TMPro font changes texts to font name

More
1 year 2 months ago #2903 by TadeuszSynZygmunta
Hi, I try to set different font assets for chineese and russian language. But I have some troubles, because when I'm trying to assign TMP font to the term, the font isn't changing but text is changing to font name.

As you can see on screen below, I have term in many languages, but for russian and chineese after changing a font, there are font names, instead of proper term in these languages:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 months ago #2905 by Frank
Hi,
From your screenshot, I see you are in an older version of I2 Localization.
You should update to the latest AssetStore version (or even better, download the 2.8.5 from the beta folder) There has been lots of changes around this.

Hope that helps,
Frank

Are you :-) Give I2L 5 stars!
Are you :-( Please lets us know how to improve it!
To get the betas as soon as they are ready, check this out

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 months ago - 1 year 2 months ago #2907 by TadeuszSynZygmunta
Thanks for your help, newest version from asset store didn't solve the problem, I will try beta release.
Last edit: 1 year 2 months ago by TadeuszSynZygmunta.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 months ago - 1 year 2 months ago #2908 by TadeuszSynZygmunta
I upgraded plugin to 2.8.5 a4 version. It still changes my texts to font name, I'm making everything like it is showed in tutorial.

EDIT: It's weird because when i set the font to tmpro category, that font is set also as a child, object, texture, audioclip etc.
Last edit: 1 year 2 months ago by TadeuszSynZygmunta.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 year 2 months ago #2910 by Frank
Hi,
Can you please, email me or post some photos of how you have setup the translation for the labels that fail.
I mean: a photo of the Localize component in the Main term, another in the Secondary term (while in Editor mode), and another showing that in the last post about font also set as child, object, texture, etc.

Or even better, if you could duplicate the scene you have issues with and delete everything except for the terms that are failing. And send it to me along with the LanguageSource, I could take a look at the setup and give you a better a answer of why it is failing.

I double checked the TextMeshPro example scene and the font and text are changing correctly there, so I'm guessing its a setup issue which should be easy to fix.

Thanks,
Frank

Are you :-) Give I2L 5 stars!
Are you :-( Please lets us know how to improve it!
To get the betas as soon as they are ready, check this out

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.181 seconds
Template by JoomlaShine