Problem with TextMeshPro and font switching

More
2 years 10 months ago #2239 by dcheglakov
Hi, Frank.

This fix works like a charm. Thanks a lot.
We found one more issue with Google Spreadsheet. I'll create a separate topic for it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
3 weeks 5 days ago - 3 weeks 4 days ago #4070 by cgascons
Hi! Sorry for necroing this post, but I have an issue regarding this as well.

In our case, the fonts are found just fine (not in Resources folder anyways), but the problem is, in Editor mode (not playing) the old fonts still remain there, unless I go one by one, re-setting the second term to font so they update.

It's not crucial but is annoying to see the editor having the old fonts still loaded while when playing everything changes to normal. Is there anything you suggest we can do to refresh all the fonts at once?

Thanks!

[Edit]: I realized that Clicking on "Tools -> I2 localization -> Refresh Localizations" does the expected behavior (change all the fonts in the scene in editor mode), but they revert back to the old font as soon as we load a different scene. Perhaps I'm missing something here? Any help will be appreciated!
Last edit: 3 weeks 4 days ago by cgascons. Reason: Progress

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
2 weeks 1 day ago #4084 by cgascons
Still looking for help here! Anyone? Thanks!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 1.104 seconds
Template by JoomlaShine